Почнете да штедите уште денес

E-nergia ви ја обезбедува најповолната цена на струја на пазарот на Македонија. Дозволете ни да ви ја понудиме најквалитетната услуга и најдобриот договор. На тој начин можете да почнете со штедење уште денес.

Побарајте понуда

Зачувајте дрво за Македонија

Примете ја Вашата сметка по електронска пошта. Со плаќањето без испечатена сметка придонесувате за зачувување на нашите шуми. Пријавете се денес и сочувајте го Вашето дрво во Македонија.

Добијте сметка со е-пошта

Дознајте први за новите погодности

Од месец за месец E-nergia креира нови пакети на услуги кои ги радуваат и постоечките и новите клиенти. Тоа е модел на однесување кој ја прави нашата услуга најдобра во Македонија. Бидете во тек.

Пријавете се за Е-вести

Промената на снабдувачот е лесна

Промената на снабдувач е бесплатна и едноставна процедура која E-nergia ќе ја заврши за Вас. Се што е потребно е да ни ги доставите вашите податоци во контакт форма или да ни се јавите број +389/2 6161 383 или +389/75 212 621. Нашите љубезни советници ви стојат на располагање.

ИЗБЕРЕТЕ E-NERGIA