НАПРЕДНИ ПРОИЗВОДИ
И ИНДИВИДУАЛЕН ПРИСТАП

Цените на електричната енергија се формираат на пазарот на енергија. Сегашната цена зависи од понудата и побарувачката, цената на емисиите на CO2, цените на јагленот, нафтата и многу други елементи, и затоа е клучно за деловните корисници да го користат вистинскиот момент на пазарот, кога цените се ниски (за купување) или високи (за продажба). Со правилниот на избор на вистинскиот момент за купување, заштедите се значајно повисоки, но што можете да постигнете со преговори со индивидуални купувачи?​
Секој поголем потрошувач на Energia има право на индивидуален пристап, прилагоден производ изработен по мерка, совети од стручни лица и редовно известување за состојбата на пазарот.​

СМЕНИТЕ СНАБДУВАЧ

ЗОШТО СЕ ИЗБИРА ЕНЕРГИА

  • Знаење и мултидисциплинарен искуство на менаџерите и сите вработени
  • Извонредна деловна репутација на сите пазари во регионот
  • Директно и индиректно / преку партнер / присуство на многу регионални и европски пазари, вклучувајќи размена на електрична енергија
  • Навремени информации за можностите за купување на поевтина енергија
  • Професионален пристап и дополнителни услуги за потрошувачите (енергетска дијагностика и зајакнување на енергетската ефикасност)
  • Внимавајте на потребите на клиентот и стапките на одговор
  • Флексибилност (структурата на цените, периодот на испорака, условите за плаќање)

Промената на снабдувачот е лесна

Промената на снабдувач е бесплатна и едноставна процедура која E-nergia ќе ја заврши за Вас. Се што е потребно е да ни ги доставите вашите податоци во контакт форма или да ни се јавите број +389/2 6161 383 или +389/75 212 621. Нашите љубезни советници ви стојат на располагање.

ИЗБЕРЕТЕ E-NERGIA